Aandacht voor dementie

Programma ‘Hoe betrek je de buurt’ : in Alzheimer Café Heumen – Mook en Middelaar op donderdag 5 maart 2020

Herkent u dit als mantelzorger van uw naaste met dementie:

Buren, vrienden,  familieleden; allemaal willen ze graag helpen en zeggen: ‘Ik doe graag iets voor je hoor, laat maar weten als je wat nodig hebt’. Of misschien bent u zelf die buurvrouw die  hulp wil aanbieden maar niet goed weet hoe….

Het programma ‘Hoe betrek je de buurt’ besteedt aandacht aan de impact van dementie in de samenleving. U leert in dit informatieve én luchtige programma van één uur hoe u aan uw omgeving een duidelijke  hulpvraag kunt stellen. Én leren hulpaanbieders hoe ze hulp concreet aan kunnen bieden. Zodat het aanbod omgezet wordt in acties; hoe klein ze ook zijn.

Het programma ‘Hoe betrek je de buurt’ vindt plaats op donderdag 5 maart bij Van der Valk Hotel de Molenhoek, Rijksweg 1, 6584AA Molenhoek

Inloop vanaf 19.00, start om 19.30 uur. Afsluiting rond 21.00 uur. Toegang en koffie/thee is gratis. Aanmelden is niet nodig.

Voor meer informatie kunt u terecht bij: Malderburch, Centrum voor Welzijn, Wonen en Zorg, tel. 024 - 357 05 70

 

Bent u mantelzorger? Vraag een buur, vriend/vriendin/familielid om mee te komen.

Biedt u al gerichte hulp aan iemand met dementie of een mantelzorger? Vraag iemand uit uw omgeving om mee te gaan. Samen hulp bieden is immers nog leuker…

U bent van harte welkom!

Kijk ook eens op www.samendementievriendelijk.nl/injebuurt